Jenni Vehkaoja

Omistaja / Parturi-Kampaaja&Meikkaaja

jenni@studiovehkaoja.fi

Olen toiminut kampaajana ja meikkaajana vuodesta 2016 lähtien. Rakastan tehdä erilaisia värjäyksiä ja leikkauksia. Mielestäni vahvuuteni on kokonaisuuden hahmottaminen!

Olen kouluttautunut paljon työurani aikana ja intohimoni onkin oppia jatkuvasti lisää. Erityisesti olen kouluttautunut erilaisiin värjäys- ja vaalennustekniikoihin. Teen myös hiustenpidennyksiä ja meikkauksia. Olen käynyt teippi-, sinetti- ja magopidennyskoulutukset. Meikkauksiin olen kouluttautunut Taika Studiolla ja meikkitaitelija Annimaria Ärjän opeissa.

Toivotan sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi palveltavakseni!

Laura Kurkinen

Parturi-Kampaaja
Schwarzkopf Professional - kouluttaja

laura@studiovehkaoja.fi

Hiusmuotoilija vuodesta 2010.

Värjääminen eli hiusten maalaaminen taideteokseksi on mun juttu! Vaalennukset eritoten, mutta välillä haluan kikkailla myös räikeillä väreillä. Kokonaisuuden löytäminen on minulle tärkeää, jotta asiakas pärjää kruununsa kanssa vaivatta myös kotona.

Toisena työnä teen myös Schwarzkopf Professional koulutuksia ympäri Suomea, joten välillä olen Kajaanista hetkittäin muualla. Vapaa-aikani menee Motocross harrastuksen parissa.

Hanna Karsikas

Parturi-Kampaaja & Meikkaaja

hanna@studiovehkaoja.fi

Olen Hanna, hiusalan ammattilainen vuodesta 2011. Rakastan tehdä töitä hiusten ja ihmisten parissa. Olen hyvin luova, tarkka ja taiteellinen persoona. Työssäni pääsen toteuttamaan taiteellista lahjakkuuttani, luomaan mitä upeimpia värejä, tarkkaa yksityiskohtaista ja juuri sinulle räätälöityä tyyliä.

Viime vuosina olen erikoistunut vaalennuksiin sekä eri raidoitustekniikoihin - ja näissä onkin intohimoni! Tykkään myös paljon kampausten, meikkien, parturitöiden sekä kirkkaiden värien teosta. Haluan kehittää osaamistani jatkuvasti ja olla trendien aallonharjalla.