Jenni Vehkaoja

Omistaja / Parturi-Kampaaja&Meikkaaja

jenni@studiovehkaoja.fi

Olen toiminut kampaajana ja meikkaajana vuodesta 2016 lähtien. Rakastan tehdä erilaisia värjäyksiä ja leikkauksia. Mielestäni vahvuuteni on kokonaisuuden hahmottaminen!

Olen kouluttautunut paljon työurani aikana ja intohimoni onkin oppia jatkuvasti lisää. Erityisesti olen kouluttautunut erilaisiin värjäys- ja vaalennustekniikoihin. Teen myös hiustenpidennyksiä ja meikkauksia. Olen käynyt teippi-, sinetti- ja magopidennyskoulutukset. Meikkauksiin olen kouluttautunut Taika Studiolla ja meikkitaitelija Annimaria Ärjän opeissa.

Toivotan sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi palveltavakseni!

Laura Kurkinen

Parturi-Kampaaja
Schwarzkopf Professional - kouluttaja

laura@studiovehkaoja.fi

Hiusmuotoilija vuodesta 2010.

Värjääminen eli hiusten maalaaminen taideteokseksi on mun juttu! Vaalennukset eritoten, mutta välillä haluan kikkailla myös räikeillä väreillä. Kokonaisuuden löytäminen on minulle tärkeää, jotta asiakas pärjää kruununsa kanssa vaivatta myös kotona.

Toisena työnä teen myös Schwarzkopf Professional koulutuksia ympäri Suomea, joten välillä olen Kajaanista hetkittäin muualla. Vapaa-aikani menee Motocross harrastuksen parissa.

Hanna Karsikas

Parturi-Kampaaja & Meikkaaja

hanna@studiovehkaoja.fi

Moikka olen Hanna,
hiusmuotoilija, parturi-kampaaja ja meikkaaja. Olen toiminut alalla vuodesta 2011 lähtien. Kehitän osaamistani jatkuvasti kouluttautumalla, jotta olen viimeisten trendien aallonharjalla.

Olen hyvin luova ja taiteellinen persoona. Työssäni pääsenkin toteuttamaan tätä puoltani - luomaan upeita värejä, tarkkaa yksityiskohtaista ja juuri sinulle räätälöityä tyyliä. Olen erikoistunut vaalennuksiin ja raidoituksiin sekä isoihin muutostöihin. Rakkaus ja intohimoni onkin taiteilla vaaleita hiuksia - ne on mun juttu ja erikoisosaamiseni. Lähellä sydäntä on myös vivahteikkaiden värien luominen ja tarkat sekä yksityiskohtaiset hiustenleikkaukset. Itselläni on luonnonkiharat hiukset eli kiharoiden hiusten tuntemus ja leikkaaminen on hyppysissä. Tykkään myös tehdä kampauksia ja meikkauksia.

Lämpimästi tervetuloa penkkiini - luodaan sulle sun unelmien hiuslookki!