Studio Vehkaoja

Studio Vehkaoja on perustettu joulukuussa 2019. Liikkeemme sijaitsee Kajaanin ydinkeskustassa, Kauppakatu 38, Biorexin talossa. Liiketila on suuri ja avara, sekä se on varustettu hyvällä ilman vaihdolla. Liike kantaa omistajan, parturi-kampaaja ja meikkaaja Jenni Vehkaojan nimeä ja hänen lisäksi samassa tilassa itsenäisinä yrittäjinä työskentelee parturi-kampaaja ja Schwarzkopf Professional -kouluttaja Laura Kurkinen, parturi-kampaaja Hanna Karsikas ja kynsiteknikko Hanna-Mari Mustonen.

 

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tyylin. Meillä saat yksilöllistä palvelua viihtyisässä ja rennossa ympäristössä. Jälleenmyymme niin hiusten- ja kynsien hoidon kotihoitotuotteita. 

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

 

Jenni Vehkaoja

 

 

 Omistaja / parturi-kampaaja & meikkaaja

Parturi-kampaaja, Schwarzkopf Professional -kouluttaja

Laura Kurkinen

 

 

Sertifioitu Kynsiteknikko

Hanna-Mari Mustonen

 

 

Olen Studio Vehkaojan sertifioitu kynsiteknikko ja alalla työskennellyt vuodesta 2018. Alunperin koulutukseltani olen merkonomi, mutta nelisen vuotta sitten innostuin tekemään kynsiä itselleni ja muutamalle ystävälleni. Jossain vaiheessa aloin miettimään, että tätä olisi mukava tehdä työkseen ja siitäpä ajatus sitten lähti. Kotoa minulta löytyy 3 jackrussellinterrieriä ja niiden kanssa menee lähes kaikki vapaa-aika agilityn ja näyttelyiden parissa treenaten ja kilpaillen. 

 

Minulla on palava intohimo tehdä kynsiä ja haluan oppia kaiken, vaikka tässä työssä valmis ei taida olla koskaan. Mosaic Basic peruskoulutuksen ja premiumin olen käynyt Mosaic International educator Aet Kase-Ahtiaisen opeissa Riihimäellä. Lisäksi käyn jatkuvasti erilaisia tekniikka- ja koristelukoulutuksia. Rakastan tehdä näyttäviä ja pitkiä kynsiä. 

 

Kilpailusaavutukset: Nailcup SM 2020 yksi 1. sija ja kaksi 2. sijaa

 

Ripsiä en enää tee terveyssyiden vuoksi. 

 

Hiusmuotoilija vuodesta 2010.

 

Värjääminen eli hiusten maalaaminen taideteokseksi on mun juttu! Vaalennukset eritoten, mutta välillä haluan kikkailla myös räikeillä väreillä. Pidän tärkeänä löytää asiakkaalle kokonaisuuden, niin että hän pärjää kruununsa kanssa myös kotona vaivatta.

 

Toisena työnä teen myös Schwarzkopf Professional koulutuksia ympäri Suomea, joten välillä tulee oltua Kajaanista hetkittäin muualla. Vapaa-aikani menee Motocross harrastuksen parissa.

Parturi-kampaaja & meikkaaja vuodesta 2016.

 

Olen Jenni, eli Studio Vehkaojan omistaja. Olen erittäin räiskyvä, rempseä ja iloinen persoona. Rakastan tehdä erilaisia värjäyksiä ja leikkauksia. Mielestäni vahvuuksiani on kokonaisuuden hahmottaminen!


Olen kouluttautunut paljon työurani aikana ja se onkin minulle suuri intohimo oppia lisää. Erityisesti olen kouluttautunut erilaisiin värjäys- ja vaalennustekniikoihin.

 

Teen myös hiustenpidennyksiä ja meikkauksia. Olen käynyt teippi-, sinetti- ja magopidennyskoulutukset. 

 

Meikkauksiin olen kouluttautunut Taika Studiolla ja meikkitaitelija Annimaria Ärjän opeissa.

 

Toivotan sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi palveltavakseni!

 

pArturi-kAmpaaja & meikkaaja

Hanna Karsikas

 

Olen Hanna, hiusalan ammattilainen vuodesta 2011. Rakastan tehdä töitä hiusten ja ihmisten parissa :) Olen hyvin luova, tarkka ja taiteellinen persoona. Työssäni pääsen toteuttamaan taiteellista lahjakkuuttani, luomaan mitä upeimpia värejä, tarkkaa yksityiskohtaista ja juuri sinulle räätälöityä tyyliä.

 

Olen viime vuosina erikoistunut vaalennuksiin sekä eri raidoitustekniikoihin, ja näissä onkin intohimoni! Tykkään myös paljon kampausten, meikkien, parturitöiden sekä kirkkaiden värien teosta.

Haluan kehittää osaamistani jatkuvasti ja olla trendien aallonharjalla.