google-site-verification: googleedaffcb1d7d91dc9.html

Studio Vehkaoja

Studio Vehkaoja on perustettu joulukuussa 2019. Liikkeemme sijaitsee Kajaanin ydinkeskustassa, Kauppakatu 38, Biorexin talossa. Liiketila on suuri ja avara, sekä se on varustettu hyvällä ilman vaihdolla. Liike kantaa omistajan, parturi-kampaaja ja meikkaaja Jenni Vehkaojan nimeä ja hänen lisäksi samassa tilassa itsenäisinä yrittäjinä työskentelee parturi-kampaaja ja Schwarzkopf Professional -kouluttaja Laura Kurkinen, kynsi- ja ripsiteknikko Hanna-Mari Keränen, ripsiteknikko Anniina Härkönen sekä kynsiteknikko Sannamari Leinonen (äitiyslomalla).

 

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tyylin. Meillä saat yksilöllistä palvelua viihtyisässä ja rennossa ympäristössä. Jälleenmyymme niin hius-, kynsi- kuin ripsituotteitakin. 

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

 

Jenni Vehkaoja

 

 

 Omistaja / parturi-kampaaja ja meikkaaja

Parturi-kampaaja, Schwarzkopf Professional -kouluttaja

Laura Kurkinen

 

 

Sertifioitu Kynsi- ja ripsiteknikko

Hanna-Mari Keränen

 

 

Olen Studio Vehkaojan sertifioitu kynsi- ja ripsiteknikko ja alalla työskennellyt vuodesta 2018. Alunperin koulutukseltani olen merkonomi, mutta nelisen vuotta sitten innostuin tekemään kynsiä itselleni ja muutamalle ystävälleni. Jossain vaiheessa aloin miettimään, että tätä olisi mukava tehdä työkseen ja siitäpä ajatus sitten lähti. Kotoa minulta löytyy 3 jackrussellinterrieriä ja niiden kanssa menee lähes kaikki vapaa-aika agilityn ja näyttelyiden parissa treenaten ja kilpaillen. 

 

Minulla on palava intohimo tehdä kynsiä ja haluan oppia kaiken, vaikka tässä työssä valmis ei taida olla koskaan. Mosaic Basic peruskoulutuksen ja premiumin olen käynyt Mosaic International educator Aet Kase-Ahtiaisen opeissa Riihimäellä. Lisäksi käyn jatkuvasti erilaisia tekniikka- ja koristelukoulutuksia. Tavoitteenani on kilpailla kynsien teossa vuonna 2020. Rakastan tehdä näyttäviä ja pitkiä kynsiä. 

 

Ripsiä teen ns. "sivutyönä" kynsien ohella. Ripsienpidennyskoulutukset olen käynyt Rovaniemellä, LashLoversilla, Mirka Alilan opissa. Klassisten koulutus 3/2019 ja volyymikoulutus 10/2019. Kouluttaudun jatkuvasti myös ripsien parissa. 

 

Hiusmuotoilija vuodesta 2010.

 

Värjääminen eli hiusten maalaaminen taideteokseksi on mun juttu! Vaalennukset eritoten, mutta välillä haluan kikkailla myös räikeillä väreillä. Pidän tärkeänä löytää asiakkaalle kokonaisuuden, niin että hän pärjää kruununsa kanssa myös kotona vaivatta.

 

Toisena työnä teen myös Schwarzkopf Professional koulutuksia ympäri Suomea, joten välillä tulee oltua Kajaanista hetkittäin muualla. Vapaa-aikani menee Motocross harrastuksen parissa.

Olen Jenni eli Studio Vehkaojan omistaja. Olen erittäin sosiaalinen, helposti lähestyttävä, luova ja motivoitunut hiusalan ammattilainen. Valmistuin parturi-kampaajaksi Kainuun ammattiopistosta vuonna 2016. Hiukset ovat olleet intohimoni jo ihan lapsesta pitäen.

 

Peruskoulun jälkeen suuntasin kuitenkin lähihoitaja -alalle, mutta huomasinkin melkein heti, ettei se minulle riitä, tarvitsin elämääni hiusten laittoa. Olen erittäin motivoitunut kouluttautumaan lisää. Kouluttaudun jatkuvasti uusiin trendeihin ja haalin lisäkoulutuksia lisätäkseni uusia tekniikoita ja teorioita osaamiseeni. Olen myös kilpaillut ja aion kilpailla jatkossakin! Teen myös meikkejä ja aion käydä vuonna 2020 lisää kouluja, jotta voin toteuttaa entistä ihanampia meikkejä teille.

 

Haaveeni on päästä alamme huipulle ja joskus myös kouluttajana toimiminen kiinnostaa. Koskaan ei tiedä, että mille tielle sitä lähtee.

Palvelen teitä suurella sydämellä, koska rakastan työtäni ja ilman tyytyväisiä asiakkaita en voisi tätä tehdä.

Kynsiteknikko

Sannamari Leinonen

 

 

Sannamari äitiyslomalla...

 

ripsiteknikko

Anniina Härkönen

 

Esittely tulossa...