Ripsipalvelut

Tältä sivulta löydät lisätietoa ripsipalveluista, valmistautumisohjeet ja kotihoito-ohjeet.

 

Ripsienpidennykset tehdään asiakkaan toiveiden, oman ripsen kunnon ja silmän muodon mukaisesti. Kun ripsienpidennykset on tehty oikein, ne eivät tunnu silmissä ollenkaan, eivätkä vahingoita luonnonripseä. Ripsienpidennysten huolellinen hoito ja pesu, sekä tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät mahdollisimman kauniina pidemmän aikaa eikä irtoa ennen aikaisesti. 

 

Ripsiammattilaisemme on sertifioitu ammattilainen.

 

Käytämme ja jälleenmyymme laadukkaita LashLoversin ja BP hair ripsienpidennys -tuotteita. Ripsiliimana käytämme matalan ilmankosteuden Instant 20 etyylisyanoakrylaattipohjaista liimaa. 

Mikäli epäilet, että olet herkistynyt ripsiliimalle, voimme tehdä maksuttoman herkkyystestin LashLoversin No panic -medikaalisella liimalla. Herkkyystestissä ripsiin laitetaan muutamia oman ripsen mittaisia kuituja. Oireet ilmenevät yleensä seuraavana päivänä, jonka vuoksi odotamme 48 h ennen ripsien laittoa. Huomioithan, että No Panic -liima ei ole allergiavapaa, mutta soveltuu valtaosalle asiakkaista, jotka saavat herkistymisoireita etyylisyanoakrylaattipohjaisista ripsiliimoista.

 

Lisätietoa liimoista: LashLoversin nettisivuilta

 

Tule, niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat ripset. ♥

 

meiltä saat ripsienpidennykset ja kestotaivutukset turvallisesti, laadukkailla tuotteilla

Klassiset, volyymit vai hybridripset?

Lash lift - ripsien kestotaivutus

Ripsiammattilaisemme suunnittelee yksilöllisesti ripset yhdessä asiakkaan kanssa ja arvioi oman ripsen kunnon/vahvuuden. Kuituvalinnat kannattaa jättää ammattilaiselle, jolloin varmistetaan, että ripsikuidut pysyvät mahdollisimman hyvin eivätkä rasita luonnonripseä. Liian pitkät ja raskaat kuidut voivat vahingoittaa luonnonripseä jopa pysyvästi. Normaalisti ihmisellä on 50-150 luonnonripseä, joten lopputuloksissa voi olla eroa asiakkaiden kesken. 

 

Klassisissa ripsissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja ja yhteen omaan ripseen kiinnitetään aina yksi kuitu. Myös klassisilla ripsienpidennyksillä voi leikitellä ja luoda erilaisia tyylejä, mutta verraten volyymiripsiin, klassiset antavat eritellyn vaikutelman. 

 

Volyymiripsienpidennyksissä yhteen omaan ripseen kiinnitetään ripsikuidut viuhkana. Volyymiripset eivät kuitenkaan rasita ripsiä sen enempää, kuin klassisetkaan ripset. Viuhkassa voi olla 2-6 kpl kuitua ja viuhkan koko riippuu aina luonnonripsen vahvuudesta. Viuhkat tehdään ripsiä täyttäessä ja viuhka asettuu täydellisesti oman ripsen ympärille. Volyymiripsissä yksittäisten viuhkojen tippuminen ei näy niin selkeästi, kuin klassisissa, sillä viuhka täydentää ripsirajaa tuuheammaksi. Volyymiripsissä voidaan leikitellä tyyleillä enemmän kuin klassisissa. Jokaisen tyylille voidaan luoda sopivat ripset.

 

Hybridripsissä on sekoitus sekä klassisia, että volyymia ja näin ollen lopputulos on luonnollisempi ja rikottu. Hybridripsissä käytämme yleisesti valmisvolyymiviuhkoja, jolloin ripset valmistuvat nopeammin.

 

Huoltoväli on yksilöllinen, yleensä 3-4 viikkoa. Huollon yhteydessä irroitamme ylikasvaneet ripsikuidut ja täydennämme ripset. Silmäripsien kasvukausi kestää 60-90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä.

 

Käytämme ripsiliiman kovettajaa, nanomisteriä, jotta minimoimme liimahöyryjen pääsyn silmään. 

Jos tarvitset konsultaatioapua valintaan, olet aina tervetullut käymään liikkeellämme. :)

 

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Lash Lift käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistäsi saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset.

Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin. Värjäämme ripset taivutuksen yhteydessä kevytvärillä. Taivutuksen jälkeen harjaamme ripsiin hoitavan Superbooster tehohoidon, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi. 

 

Lash lift näkyy ripsissäsi 4-6 viikkoa, riippuen oman ripsen kasvunopeudesta. Värin voi uusia jo 3 viikon päästä taivutuksesta. 

 

Suosittelemme välttämään ripsien kastelua ensimmäiset 24 tuntia ja välttämään saunaa ensimmäiseen 48 tuntiin. 

 

Kuinka valmistautua?

 • Ripsipidennyksiä ei voida asentaa mikäli sinulla on silmätulehdus, silmätulehduksesta on alle 3 viikkoa tai sinulla on allergian oireita silmissä. Mikäli et ole varma voidaanko pidennyksiä asentaa, otathan yhteyttä meihin.

 • Poista piilolinssit ennen ripsienpidennysten asennusta tai lash lift -käsittelyä.

 • Pese ripsesi öljyttömällä pesuaineella n. 1-2 h ennen aikaasi. Kaikenlainen lika, rasva, ja meikin jäämät heikentävät liimasidosta.

 • Ethän käytä ripsiväriä tai silmämeikkiä, kun tulet ripsienpidennykseen tai kestotaivutukseen.

 • Ethän käytä öljypitoisia tuotteita tai kosteusvoidetta silmien läheisyydessä juuri ennen ripsienpidennysten asennusta tai lash lift -käsittelyä.

 • Älä kiharra/taivuta ripsiäsi ennen asennusta tai käsittelyä.

 • Huoltoon tullessasi, pese ripsienpidennykset huolellisesti, jotta aikaa jää enemmän uusien kuitujen asennukseen. 

 • Mikäli silmäsi punoittavat tai verestävät laiton jälkeen, se ei yleensä tarkoita allergiaa; allergia ei voi tulla silmämunaan. Ripsiliima tarvitsee kosteutta kuivuakseen ja se kuivattaa silmiä. Mikäli alaripsien lappu on hangannut, tämä voi tehdä verenpurkauman eli mustelman silmään. Oireet menevät yleensä ohi parissa päivässä ja oireiden helpottamiseksi voit käyttää kosteuttavia silmätippoja esim. Systane tai Bepanthen eye. Jos alaripsien suojalappu tai teippi painaa, kerrothan siitä teknikolle. Ripsienpidennysten asennus ei kuulu tuntua tai sattua!

Ripsienpidennysten asennus kestää 1-3 tuntia ja tänä aikana voit rentoutua, vaikka nukkua ja kuunnella musiikkia tai äänikirjaa. 

ripsienpidennysten kotihoito-ohjeet

Ripsien hoitaminen huolellisesti oikeilla tuotteilla on kaiken A ja O. Huolellinen pesu ja harjaus pitää ripsiviuhkat avonaisina sekä ripsityven puhtaana. 

 

 • Pese ripsesi ja ripsien tyvi päivittäin öljyttömällä puhdistusaineella* siveltimen avulla, pitääksesi pidennykset kauniina. Luonnonripset suojelevat silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Mys ripsienpidennykset keräävät likaa. 

 • Kuivaa ripset pyyhkeellä kevyesti taputellen.

 • Erottele ja harjaa ripsesi päivittäin pyörittämällä ripsiharjaa pidennysten yläpuolelta. Liian kovakourainen harjaaminen saattaa repiä omia ripsiä ja pidennyksiä irti. 

 • Vältä hieromista, nyppimistä ja hankaamista, pyri nukkumaan selällään. 

 • Huomioi myös, että käyttämäsi silmänympärystuotteet ovat öljyttömiä.

 • Vältä ripsiväriä tai öljypohjaisia eyelinereitä. Jos on pakko käyttää, niin käytä ripsienpidennyksille tarkoitettua ripsiväriä/eyelineriä.

 • Älä taivuta ripsienpidennyksiä. Taivuttaminen rikkoo liimasidosta.

 • Poistata pidennykset aina ammattilaisella. Öljy ei liota liimasidosta, vaan se voi ainoastaan heikentää sitä! 

 • Pesun aikana johtuva silmien kirvely johtuu yleensä siitä, että veden mukana ripsityvessä ollut lika pääsee silmään ja lika kirvelee silmissä. Tuuheat ripsienpidennykset päästävät veden silmästä pois hieman huonommin, kuin luonnonripset, joten silmien pesu ja huuhtelu tulee tehdä huolellisemmin kuin ilman pidennyksiä. 

Kotihoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen tarkoittaa automaattisesti, että huollolle ei ole takuuta. Jos huomaat oikeaoppisesta kotihoidosta huolimatta ripsien poikkeavaa irtoilua, olethan yhteydessä meihin mahdollisimman pian. Myönnämme työlle viikon takuun.

 

* Jälleenmyymme BP Crystal Clean puhdistusvaahtoa

Kuvagalleria