Toteutamme sinulle kauniin ja sädehtivän meikin, niin arkeen kuin juhlaankin. Käytössämme ovat laadukkaat Inglot Cosmetics -tuotteet. Toteutamme jokaisen meikin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Meikkauksen yhteydessä opastamme asiakasta henkilökohtaisesti tuotteiden käyttöön.

Meikit

ammattimaiset meikkaukset arkeen ja erilaisiin tapahtumiin

huoliteltu Päivämeikki

Sädehtivä ilta-/Juhlameikki

Parhaita puoliasi korostava päivämeikki arkeen, esimerkiksi työhaastatteluun tai muuhun tilaisuuteen, jossa on tärkeää näyttää siistiltä ja huolitellulta. Päivämeikissä kasvot ehostetaan kevyesti ja voidaan painottaa esimerkiksi enemmän silmä- tai huulimeikkiin. Päivämeikin yhteydessä opastamme sinua, miten voit jatkossa luoda arkisen upean lookin itsellesi.

 

Päivämeikkiin ei sisälly ripsitupsut. 

Juhlameikki, joka korostaa parhaita puoliasi ja kestää huoliteltuna koko päivän - aamusta iltaan. Juhlameikki sopii niin tärkeisiin kuin arkisiinkin juhliin. Meikki suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa kantajansa näköiseksi. Juhlameikissä yleensä käytetään erilaisia silmien ja kasvojen ehostustuotteita, sekä ripsitupsuja. 

 

Meikki voidaan toteuttaa myös kuvausmeikkinä tai näytösmeikkinä. 

Unohtumaton häämeikki unelmiesi päivään. Häämeikkiin sisältyy myös koemeikki, jotta löydämme varmasti näköisesi lopputuloksen. Koemeikissä käydään läpi morsiamen toiveet meikistä. Lisäksi koemeikin  pohjalta morsiamella on mahdollisuus testata meikin pysyvyys päivän aikana. Häämeikistä voidaan luoda luonnollinen tai hyvinkin näyttävä look. 

upea Häämeikki

Häämeikit varattavissa vain puhelimitse.