Hiuspalvelut

Tältä sivulta löydät lisätietoa tarjoamistamme hiuspalveluista. 

 

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia parturi-kampaamopalveluita leikkauksista värjäyksiin. Meillä työskentelevät rautaiset alan ammattilaiset. Hyödynnämme ammattitaitoamme luoden sinun tyylillesi ja elämäntavoillesi sopivan lookin, niin värin kuin leikkauksenkin osalta. 

 

Käytössämme on Wellan, Schwarzkopfin ja Four Reasons Professional -sarjojen värit ja tuotteet. Parturi-kampaajamme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta hallussamme on alan tuoreimmat trendit ja tekniikat. Jälleenmyymme Wellan, Schwarzkopfin ja Authentic Beauty Conceptin tuotteita, lisäksi kauttamme saat hoitotuotteet myös hiustenpidennyksille. 

 

Meiltä saat myös laadukkaat hiustenpidennykset: Lue lisää hiustenpidennyksistä

Teemme monenlaisia värjäyksiä perinteisestä värjäystekniikasta, aina balayageen ja muihin uusimpiin trendeihin. Värjäys-, monivärivärjäys- ja balayagevärjäykset suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, ammattilainen suosittelee juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot.


Palvelun lopullinen hinta määräytyy hiuksen pituuden ja paksuuden sekä käytetyn ajan, valitun materiaalin ja tekniikan mukaan.

 

Linkki: Kuinka hiusten pituus määritetään?

 

RAIDOITUS

Perinteiset folioraidat sopivat heille, jotka haluavat symmetrisen ja vivahteikkaan lopputuloksen. Erilaiset trendit ja tyylit ovat kuitenkin kehittyneet vuosien kuluessa, viimeisin niistä on luonnonmukaisuutta tavoittelevat babylights- ja balayagetekniikat. 

 

MITÄ SITTEN ON BABYLIGHTS- JA BALAYAGETEKNIIKAT?

Babylightsit ovat monivivahteisia raitoja, joiden on tarkoitus näyttää luonnolliselta, ilman selkeitä osioita. Babylights onkin sopiva raidoitustekniikka, jos toiveena on raikkaat ja luonnolliset hiukset. Kauniin lopputuloksen saamiseksi, on suositeltavaa valita kasvojen ja tyven lähelle tuleviin raitoihin yksi tai kaksi astetta omaa hiusta vaaleampi sävy.  

 

Perinteisessä värjäystyylissä erotellaan suortuvia värjättäväksi yksitellen, tyvestä latvaan saakka. Balayage -tyylissa kampaaja maalaa vapaalla kädellä hiuksiin raitoja ja erikokoisia osioita, niin kuin taiteilija tekisi maalausta. Näin väri häivyttyy tyvestä latvaan niin, että kontrasti tyven ja latvan välillä on pehmeä. Tätä voi verrata auringon tekemään luonnolliseen vaalenemiseen. 

Värjäys-, monivärivärjäys- ja Balayagevärjäykset

Hyvin hoidetut hiukset kruunaavat tyylisi!

Valikoimista löytyy myös erilaisia hoitoja. Olipa sinulla herkkä hiuspohja tai katkeilleet hiukset, tai tarve muuten vain hemmottelulle, olet tervetullut penkkiimme!

 

GLOSSING -KIILTOKÄSITTELY

Glossing -kiiltokäsittely on pesupaikalla tehtävä pikaväri, jonka avulla voidaan joko kirkastaa, syventää tai kiillottaa jo olemassa olevaa väriä. Palveluhintaan vaikuttaa hiuksen pituuden ja paksuuden mukaan käytettävä materiaalimäärä ja aika.

 

METALLISTEN MINERAALIEN POISTO

Metallinpoistopesu suositellaan tehtäväksi aina ennen väripalvelua, jos hiukseen on kertynyt metalleja, mineraaleja ja tai muita kertymiä. Hius on tällöin ”tukossa” ja palvelun tarkoituksena on puhdistaa se hellävaraisesti ja palauttaa hiukseen neutraali pH. Näin haluttu väripalvelu voidaan toteuttaa varmemmin ja lopputuloksesta tulee hyvä ja toivottu. 

 

Lisäksi meiltä saa myös erilaiset hiuspohjan hoidot. Kysy näistä lisää meiltä. :)

Hoidot

Kuvagalleria

Balayage-vaalennustekniikkaa asiakkaan omaan väriin 

* Jennin käsialaa

* Jennin käsialaa

Kokopään täysväri

* Jennin käsialaa

* Lauran käsialaa

Yhdistetty babylightsejä, balayagea ja tummempaa tyviväriä

* Jennin käsialaa

* Lauran käsialaa

* Lauran käsialaa

* Hannan käsialaa

* Hannan käsialaa

* Hannan käsialaa

* Lauran käsialaa

* Hannan käsialaa

** Klikkaa kuvia suuremmaksi