google-site-verification: googleedaffcb1d7d91dc9.html
gallery/logo

Hiuspalvelut

Tältä sivulta löydät lisätietoa tarjoamistamme hiuspalveluista. 

 

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia parturi-kampaamopalveluita leikkauksista värjäyksiin. Meillä työskentelevät rautaiset alan ammattilaiset. Hyödynnämme ammattitaitoamme luoden sinun tyylillesi ja elämäntavoillesi sopivan lookin, niin värin kuin leikkauksenkin osalta. 

 

Käytössämme on Wellan ja Schwarzkopfin värit ja tuotteet. Parturi-kampaajamme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta hallussamme on alan tuoreimmat trendit ja tekniikat. Jälleenmyymme Wellan, Schwarzkopfin ja Authentic Beauty Conceptin tuotteita, lisäksi kauttamme saat hoitotuotteet myös hiustenpidennyksille. 

 

Meiltä saat myös laadukkaat hiustenpidennykset: Lue lisää hiustenpidennyksistä

Teemme monenlaisia värjäyksiä perinteisestä värjäystekniikasta, aina balayageen ja muihin uusimpiin trendeihin. Värjäys-, monivärivärjäys- ja balayagevärjäykset suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, ammattilainen suosittelee juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot.


Palvelun lopullinen hinta määräytyy hiuksen pituuden ja paksuuden sekä käytetyn ajan, valitun materiaalin ja tekniikan mukaan.

 

Linkki: Kuinka hiusten pituus määritetään?

 

RAIDOITUS

Perinteiset folioraidat sopivat heille, jotka haluavat symmetrisen ja vivahteikkaan lopputuloksen. Erilaiset trendit ja tyylit ovat kuitenkin kehittyneet vuosien kuluessa, viimeisin niistä on luonnonmukaisuutta tavoittelevat babylights- ja balayagetekniikat. 

 

MITÄ SITTEN ON BABYLIGHTS- JA BALAYAGETEKNIIKAT?

Babylightsit ovat monivivahteisia raitoja, joiden on tarkoitus näyttää luonnolliselta, ilman selkeitä osioita. Babylights onkin sopiva raidoitustekniikka, jos toiveena on raikkaat ja luonnolliset hiukset. Kauniin lopputuloksen saamiseksi, on suositeltavaa valita kasvojen ja tyven lähelle tuleviin raitoihin yksi tai kaksi astetta omaa hiusta vaaleampi sävy.  

 

Perinteisessä värjäystyylissä erotellaan suortuvia värjättäväksi yksitellen, tyvestä latvaan saakka. Balayage -tyylissa kampaaja maalaa vapaalla kädellä hiuksiin raitoja ja erikokoisia osioita, niin kuin taiteilija tekisi maalausta. Näin väri häivyttyy tyvestä latvaan niin, että kontrasti tyven ja latvan välillä on pehmeä. Tätä voi verrata auringon tekemään luonnolliseen vaalenemiseen. 

Värjäys-, monivärivärjäys- ja Balayagevärjäykset

Kuvagalleria

gallery/5d8f4f50-dea7-4662-a131-8dac4a53c680
gallery/img_20190516_101226_994
gallery/img_20181223_114134_656

Balayage-vaalennustekniikkaa asiakkaan omaan väriin

Folioraidat

Kokopään täysväri

Hyvin hoidetut hiukset kruunaavat tyylisi!

Valikoimista löytyy myös erilaisia hoitoja. Olipa sinulla herkkä hiuspohja tai katkeilleet hiukset, tai tarve muuten vain hemmottelulle, olet tervetullut penkkiimme!

 

GLOSSING -KIILTOKÄSITTELY

Glossing -kiiltokäsittely on pesupaikalla tehtävä pikaväri, jonka avulla voidaan joko kirkastaa, syventää tai kiillottaa jo olemassa olevaa väriä. Palveluhintaan vaikuttaa hiuksen pituuden ja paksuuden mukaan käytettävä materiaalimäärä ja aika.

 

METALLISTEN MINERAALIEN POISTO

Metallinpoistopesu suositellaan tehtäväksi aina ennen väripalvelua, jos hiukseen on kertynyt metalleja, mineraaleja ja tai muita kertymiä. Hius on tällöin ”tukossa” ja palvelun tarkoituksena on puhdistaa se hellävaraisesti ja palauttaa hiukseen neutraali pH. Näin haluttu väripalvelu voidaan toteuttaa varmemmin ja lopputuloksesta tulee hyvä ja toivottu. 

 

Lisäksi meiltä saa myös erilaiset hiuspohjan hoidot. Kysy näistä lisää meiltä. :)

gallery/img_20190929_192709_896

Perinteinen monisävyvärjäys, tummemmalla tyvellä

gallery/img_20191213_193700_958
gallery/img_20181013_105542_406

Yhdistetty babylightsejä, balayagea ja tummempaa tyviväriä

Glossing-käsittely ennen keltaisiin hiuksiin

gallery/img_20190215_211308_922
gallery/img_20181111_110228_305
gallery/img_20190215_211308_928

Lisää kuvia löydät instagramista

@studiovehkaoja 

@hairbyjennivehkaoja

@lodekoohair

Hoidot